Презентація роботи бібліотеки




Коментарі

  1. Шановна адміністраціє бібліотеки!

    Благодійна організація «Видавництво «Світ Ґраля» радо пропонує для Вашої бібліотеки перший том твору «У Світлі Істини – Послання Ґраля» Абд-ру-шина і брошуру «Відповіді на одвічні питання буття» на безвідплатній основі, українською або російською мовою. Сподіваємося, що ця книга посяде гідне місце на полицях Вашої бібліотеки і знайде свого читача!
    Загалом цю літературу можна охарактеризувати і як філософсько-духовну, і як соціальну, психологічну, і як історичну. Наші книги спрямовані на те, щоб сформувати в читача більш об'єктивний погляд на Всесвіт як єдине ціле. Вони об'єднують ідеалістичний, духовний і науковий підходи.
    Докладніше про головну книгу нашого видавництва «У Світлі Істини – Послання Ґраля» Абд-ру-шина Ви можете ознайомитись на нашій сторінці в мережі Інтернет poslannia-gralia.org
    При бажанні отримати подарунковий комплект книг, будь ласка, за вказаними реквізитами повідомте нас якою мовою, та скільки примірників Вам потрібно. Вкажіть також реквізити для відправки Укрпоштою, у т.ч. номер мобільного телефона контактної особи. Відправка Укрпоштою здійснюється за рахунок Видавництва.

    З повагою, голова правління БО «Видавництво «Світ Ґраля»
    Дєдєнєва Лідія Миколаївна

    Вик. Крівенко Станіслав Олександрович
    моб. Kievstar: +38 067 981-56-56 (viber / telegram)
    Vodafone: +38 095 160-80-67

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар